Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصفهان- اصفهان که از سال‌های دور قطب صنعت طلای ایران به شمار می‌رفته است، تیرماه امسال میزبان دوازدهمین نمایشگاه طلا خواهد بود.

به گزارش قدس آنلاین و به نقل از اداره رسانه شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان، دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع، ابزار، ماشین‌آلات، تولیدات فلزات گرانبها و سنگ‌های قیمتی که در سراسر کشور با عنوان نمایشگاه طلا شناخته می‌شود، از ۲۴ تا ۲۸ تیرماه امسال در اصفهان برگزار خواهد شد و بزرگان فعال این صنعت را در قطب طلای کشور گردهم جمع خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فعالان عرصه‌های ماشین‌سازی، مخراج‌کاری و تراش سنگ‌های قیمتی، قلمکاری و ری‌گیری، تولیدات فلزات گرانبها، سنگ‌های تزئینی و تجهیزات و صنایع وابسته می‌توانند با حضور در این نمایشگاه، بخشی از فعالیت‌ها و توانمندی‌های خود را به نمایش عمومی بگذارند.

شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان تلاش کرده‌ است رویکردهای علمی به برگزاری این نمایشگاه داشته باشد به طوری که حضور مراکز علمی آموزشی و موسسات فعال در زمینه تولیدات فلزات گرانبها و سنگ‌های قیمتی در این نمایشگاه از جمله ویژگی‌های اصلی آن به شمار می‌رود.

دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع، ابزار، ماشین‌آلات، تولیدات فلزات گرانبها و سنگ‌های قیمتی در حالی برگزار می‌شود که هنر بی‌نظیر ایرانیان در استفاده از ماشین آلات و ابزار و سنگ‌های تزئینی در ساخت مصنوعات طلا و جواهر و پیاده‌سازی طرح‌های منحصر به فرد و همچنین قدمت پیشه‌وران ایرانی در این صنعت باعث شده صنعت طلای ایران و در راس آن استان اصفهان، طلای ناب و درخشان بازارهای جهانی باشد.

یازدهمین دوره این نمایشگاه سال گذشته و در چهار سالن برگزار شد که طی آن ۱۲۳ مجموعه داخلی و ۱۷ مجموعه خارجی به عرضه توانمندی‌های خود پرداختند. این نمایشگاه سال گذشته بیش از ۱۰ هزار بازدیدکننده داشت که پنج هزار بازدیدکننده، به صورت تخصصی در حوزه‌های مرتبط با موضوع نمایشگاه فعالیت داشتند.

علاقمندان به حضور در این نمایشگاه می‌توانند با شماره تلفن‌های ۰۹۱۳۴۶۳۲۳۱۲ و ۰۳۱۳۲۶۱۱۶۰۳ تماس بگیرند.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۹۱۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری مراسم روز ملی شوراها/ ۱۰ درصد شهرهای استان اصفهان بدون شهردار اداره می‌شوند

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری اصفهان از برگزاری مراسم روز ملی شوراها در هجدهم اردیبهشت سال جاری خبر داد و گفت: قرار است مراسم گرامیداشت روز شوراها در اردوگاه شیخ بهایی شهر گلدشت برگزار شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدمهدی فردوسی امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت _ در همایش رؤسای شوراهای اسلامی استان اصفهان اظهار کرد: در کنار دولت تنها نهادی که می‌تواند لوایحی را به مجلس پیشنهاد کند شورای عالی استان‌ها در سطح کشور است.

وی افزود: شهرداری‌ها با مشکلاتی مواجه هستند و باید بیش از ۳۷۰ وظیفه محوله را با شرایط مالی دشوار پیگیری کنند، بنابراین باید به سمت پیشنهاد لوایحی برای رفع مشکلات اساسی شهرداری‌ها بروید که ارزشمند است.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری اصفهان ادامه داد: بودجه کل شهرداری استان اصفهان در سال ۱۴۰۰ به میزان ۱۲,۰۰۰ میلیارد تومان، سال ۱۴۰۱ به میزان ۱۸,۰۰۰ میلیارد تومان و در سال ۱۴۰۲ به میزان ۳۰,۰۰۰ میلیارد تومان بوده است و فقط بودجه ارزش افزوده‌ای که به شهرداری استان پرداخت شده است، سال ۱۴۰۰ به میزان ۳,۵۰۰ میلیارد تومان، سال ۱۴۰۱ به میزان ۶,۵۰۰ میلیارد تومان و سال ۱۴۰۲ به میزان ۹ هزار میلیارد تومان بوده است؛ لذا طبق محاسبات انجام شده در ۱۱۳ شهر استان به جز اصفهان در یک سال ۵۵.۸ و در یک سال دیگر ۴۷.۶ درصد از بودجه فقط از محل ارزش افزوده به این شهرداری‌ها پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه واگذاری ماشین‌آلات کشاورزی در دو سال گذشته بی‌سابقه بوده است، گفت: در این مدت بیش از ۳۵۰ ماشین‌آلات کشاورزی به شهرستان‌ها داده شده است؛ استان اصفهان ۱۱۴ شهر و بیش از ۹۰۰ روستا دارد و به این استان در حوزه قیر در سال ۱۴۰۰، میزان ۶۴۰ ماشین ۲۳ تنی قیر، در سال ۱۴۰۱ به میزان ۹۵۲ ماشین و در سال ۱۴۰۲ به میزان ۴۶۸ ماشین ۲۳ تنی قیر اختصاص پیدا کرده است که به همه شهرهای کوچک سه ماشین و به شهرهای بزرگ تا ۱۰ ماشین قیر هم اختصاص پیدا کرده است و در مجموع حدود ۲۶۱۸ ماشین ۲۳ تنی تحویل شهرها شده است.

فردوسی ادامه داد: دولت از محل منابع مختلف همچون ماده ۳۹ و ۵۸ بیش از نیمی از درآمد شهرداری‌ها را تأمین کرده است، البته ثبات مدیریتی یکی از وظایف شوراهای شهرستان‌ها است که با نظارت بر عملکرد شورا و حل مسائل بین شوراها و بخش‌ها انجام می‌شود؛ در دوره قبل ۲۹ شهردار در سال آخر و در دوره قبل تر آن ۲۵ شهردار تغییر کردند، در همین مدت کوتاه هفت شهر شهردار ندارند و ۱۰ درصد شهرها بدون شهردار اداره می‌شوند که لازم است در حوزه ثبات مدیریتی کار شود.

وی از برگزاری مراسم روز ملی شوراها در روز هجدهم اردیبهشت ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: به‌دلیل تعدد مسائل و مناسبت‌های متنوع در این هفته و نیز بلاتکلیفی برنامه وزارت کشور، گرامیداشت این روز به هفته آینده موکول شد و قرار است این مراسم در اردوگاه شیخ بهایی شهر گلدشت برگزار شود.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری اصفهان با بیان اینکه قرار است شوراهای برتر استان در این مراسم معرفی شوند، ادامه داد: اولین نامه انتخاب شورای برتر از تیرماه تاکنون چندین بار ارسال شده و از میان ۲۸ شهرستان ۱۹ شهرستان به ما جواب دادند؛ در نهایت سه شورای شهر برتر انتخاب و در مراسم موارد آن اعلام می‌شود.

کد خبر 750029

دیگر خبرها

  • مالزی، میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام»
  • از اولین کنفرانس بین المللی علوم و فنون هسته ای در اصفهان چه می دانیم؟/ رافائل گروسی؛ مهمان ویژه ایران در «نصف جهان»
  • کرمان میزبان همایش سرمایه‌گذاری آیدکس ۲۰۲۴
  • عطر و بوی شهادت در اصفهان پیچید
  • دو و میدانی بین المللی دبی؛ طلای امیریان در ۸۰۰متر و برنز اسماعیل نژاد در ۱۰۰ متر
  • مرکز مطالعات عراق با ۱۰۰ عنوان به نمایشگاه کتاب می آید
  • برگزاری سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نساجی یزد
  • برگزاری مراسم روز ملی شوراها/ ۱۰ درصد شهرهای استان اصفهان بدون شهردار اداره می‌شوند
  • فرصت توسعه صادرات محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی به ترکمنستان
  • «مهر» در «فرانچایز ایران»