Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان گفت: با توجه به افزایش آمار مبتلایان به کرونا در روزهای اخیر، بازدید از نمایشگاه از حالت عمومی به تخصصی تغییر یافته و تنها کسانی می‌توانند در نمایشگاه حضور پیدا کنند که توسط شرکت‌کنندگان دعوت‌شده باشند.

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان،  علی یارمحمدیان عصر امروز در حاشیه افتتاحیه هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع چوب و پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت در اصفهان اظهار داشت: در بخش صنعت، 37 شرکت از دو استان اصفهان و تهران و در بخش صنایع چوب، 35 شرکت از استان‌های اصفهان، تهران، چهارمحال و بختیاری، آذربایجان غربی و خراسان رضوی  حضور یافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان در مورد صنایع چوب حاضر در این نمایشگاه تشریح کرد: این نمایشگاه بستری فراهم می‌آورد تا تولیدکنندگان M.D.F و ورق‌های فشرده، فعالان حوزه مواد اولیه به عرضه توانمندی‌های خود بپردازند و با جذب علاقه‌مندان، توزیع‌کنندگان، مصرف‌کنندگان نهایی، تولیدکنندگان و متخصصان این حوزه، از رکود حاکم بر بازار این صنعت بکاهد.

وی اشاره کرد: نمایشگاه بین‌المللی صنایع چوب اصفهان، به عنوان یکی از تخصصی‌ترین و مهم‌ترین نمایشگاه‌های این حوزه در منطقه مرکزی کشور شناخته می‌شود که بخشی از این اهمیت، به دلیل نقش مهم مواد اولیه در توسعه و رشد محصولات متنوع صنعت چوب و دکوراسیون است.

یارمحمدیان تصریح کرد: با توجه به ضرورت کاهش وابستگی به منابع نفتی، رشد و بالندگی صنعت چوب به عنوان یکی از مهم‌ترین صنایع زیرساختی می‌تواند به منبعی ارزشمند و پایدار در راستای توسعه اقتصادی و صادرات تبدیل شود؛ چرا که طی سال‌های اخیر صنایع چوب جایگاه ویژه‌ای را در حوزه‌های مختلف مبلمان، دکوراسیون داخلی و صنعت بزرگ ساختمان به خود اختصاص داده است.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان، ماشین‌ابزار و ملزومات کارگاهی، ابزار دقیق و اتوماسیون صنعتی، تجهیزات صنعتی و کارگاهی و صنایع و خدمات وابسته کارگاهی را به عنوان حوزه فعالیت شرکت‌های حاضر در نمایشگاه صنعت برشمرد.

وی درباره نمایشگاه بین‌المللی صنعت اصفهان عنوان کرد: این نمایشگاه که از همان ابتدا فعالیت خود را با هدف ارائه قابلیت‌ها و هدایت شرکت‌ها به سوی بازارهای گسترده‌تر آغاز کرده بود، همچنان در همان مسیر گام برمی‌دارد و اکنون به عنوان فرصتی برای صنعتگران خلاق به منظور معرفی آخرین محصولات خود و شناخت صنایع شرکت‌ها و نمایندگان استان‌های شرکت‌کننده به شمار می‌رود.

یارمحمدیان در ارتباط با مخاطبان اصلی نمایشگاه صنعت گفت: فعالان حوزه صنعتی، تولیدی و کارگاهی، بازرگانان و واردکنندگان صنعتی، مصرف‌کنندگان و مراکز آموزشی و پژوهشی از جمله مخاطبان ویژه نمایشگاه بین‌المللی صنعت اصفهان به شمار می‌روند.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان درباره اهمیت برگزاری نمایشگاه صنعت اصفهان بیان کرد: وضعیت تولید ماشین‌آلات صنعتی به عنوان یکی از شاخص‌های مهم توسعه‌یافتگی هر کشور، نشان‌دهنده سطح فناوری کل صنعت آن کشور است و در همین راستا، نمایشگاه توانسته این تفکر را در میان برنامه‌ریزان دولتی و فعالان صنعتی نهادینه کند که در اولویت نهادن صنعت ماشین‌سازی همراه با فراهم‌اوردن برنامه و متولی و بودجه برای آن، از مهم‌ترین اولویت‌هایی است که باید به آن توجه کرد.

وی افزود: تجارب کشورهای پیشرو در حوزه تولید ماشین‌آلات صنعتی نشان می‌دهد برای اینکه این صنعت در کشوری به یک بخش تأثیرگذار در اقتصاد آن کشور تبدیل شود باید در اولویت ملی قرار گیرد و برای آن متولی و برنامه‌ای مشخص با زمان‌بندی و بودجه مناسب تعیین شود.

یارمحمدیان اضافه کرد: ایجاد و تکمیل زنجیره‌های ارزش، حمایت از صادرات و حضور شرکت‌های داخلی در زنجیره‌های ارزش بین‌المللی، حمایت دولت از تحقیق و توسعه و انتشار فناوری‌های توسعه‌یافته، ارتقای استاندارد و کیفیت ماشین‌آلات تولیدی، استفاده از ظرفیت نهادهای میانجی غیردولتی و توسعه نیروی انسانی ماهر و تخصصی برای صنعت ماشین‌سازی نیز از دیگر موضوعاتی به شمار می‌رود که در قالب نمایشگاه بین‌المللی اصفهان نهادینه شده است.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان ادامه داد: شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان پیشنهاد می‌کند با حمایت از تولیدکنندگان داخلی، جلوگیری از واردات بی‌رویه و غیرضروری، عدم تخصیص ارز و افزایش تعرفه‌های وارداتی ماشین‌آلاتی که دارای نمونه‌های داخلی با کیفیت هستند و عقد قراردادهای بین‌المللی با شرکت‌های همکار در صنایع مختلف، وضعیت ای این صنعت در کشور بهبود یابد.

وی ضمن اشاره به حفظ پروتکل‌های بهداشتی در نمایشگاه تأکید کرد: با توجه به افزایش آمار مبتلایان به کرونا در روزهای اخیر، بازدید از نمایشگاه از حالت عمومی به تخصصی تغییر یافته و تنها کسانی می‌توانند در نمایشگاه حضور پیدا کنند که توسط شرکت‌کنندگان دعوت‌شده باشند.

یارمحمدیان خاطرنشان کرد: از بازدیدکنندگان هزینه ورودی دریافت نمی‌شود تا به جای آن، افراد برای ورود به نمایشگاه ماسک خریداری کنند.

به گزارش فارس، نمایشگاه بین‌المللی صنعت و صنایع چوب اصفهان از ۲۵ تا ۲۸ تیرماه، به مدت ۴ روز، از ساعت ۱۵ الی ۲۱، در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی اصفهان واقع در پل شهرستان، به شکل تخصصی پذیرای علاقه‌مندان است.

انتهای پیام/63086/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا اصفهان نمایشگاه صنعت نمایشگاه بین المللی صنعت صنایع چوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۵۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم نامه توسعه رسته کفش دانسفهان

علی رحمانی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری قزوین گفت: برای اولین بار تفاهمنامه‌ای تخصصی به منظور توسعه رسته کفش دانسفهان با استان قم امضا شد؛ رسته کفش دانسفهان یکی از رسته‌هایی است که در سال‌های اخیر در استان قزوین شکل و توسعه یافته است. با توجه به نابالغ بودن رسته از لحاظ شاخص‌های اقتصادی و نو پا بودن این صنعت، تفاهمنامه‌ای با استان پیشرو این صنعت در کشور یعنی قم امضا شد.

وی افزود: با امضای این تفاهم نامه مواردی، چون انتقال دانش تجربی و ساختار اکتسابی، تربیت مربیان و طراحان کفش، ایجاد انجمن و نهاد‌های تخصصی، توسعه بازار، ارتقای تکنولوژی تولید، استاندارد سازی محصول، اتصال به بازار‌های صادراتی و ارتقای کیفیت محصول در دستور کار دو استان قرار خواهد گرفت.

رحمانی با اشاره به حضور استان قزوین در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴، بیان کرد: حضور در این نمایشگاه فرصت مناسبی برای معرفی ظرفیت‌های تجاری و سرمایه‌گذاری استان بود که در این راستا مذاکرات تجاری و غیرتجاری با هیئت‎های خارجی و داخلی حاضر در نمایشگاه صورت گرفت.

وی افزود: گسترش روابط اقتصادی و تجاری بین استان قزوین و هیات‌های تجاری چین و قزاقستان، گسترش روابط اقتصادی و تجاری و رونق صادرات حوزه شوینده و چرم به افغانستان و ترکیه، گسترش همکاری در حوزه صنایع و قطعات خودرو با هیئت تجاری چینی، گسترش روابط اقتصادی با کشور یمن و مسئله خواهر خواندگی قزوین با یکی از شهر‌های یمن از جمله اقدامات صورت گرفته در حوزه معرفی فرصت‌های سرمایه گذاری استان قزوین در نمایشگاه بود. 

رحمانی بیان کرد: همچنین تاجرانی از کشور‌های اتیوپی، عراق، ارمنستان، گرجستان، اقلیم کردستان عراق، ایالت سند و ایالت بلوچستان پاکستان و آفریقای جنوبی از غرفه استان قزوین در نمایشگاه بازدید کردند که مقرر شد در حوزه‌های صادراتی زیتون، کشمش، صنعت ساختمان، شوینده، شیشه قزوین و انرژی خورشیدی همکاری لازم با این کشور‌ها صورت بگیرد.

معاون اقتصادی استاندار در ادامه با اشاره به بازدید هیات ازبکستان از غرفه قزوین عنوان کرد: در این بازدید نیز مسئله برگزاری نمایشگاه در تاشکند و معرفی محصولات استان قزوین در این نمایشگاه مورد بررسی قرار گرفت؛ همچنین در بازدید هیات تجاری سریلانکا ظرفیت‌های صادراتی استان قزوین در حوزه کشمش، زیتون و محصولات حلال مورد ارزیابی و گفتگو قرار گرفت.

وی یادآور شد: استان قزوین به عنوان یکی از قطب‌های صنعتی کشور به منظور توسعه متوازن منطقه‌ای نیازمند توسعه در تمامی حلقه‌های زنجیره ارزش لجستیک (حمل و نقل، نگهداری) است بنابراین به منظور تسهیلگری در لجستیک و مسائل مربوط با آن قراردادی با استان بوشهر منعقد شد. 

رحمانی در ادامه با اشاره به مذاکرات هیئت‌های داخلی استان قزوین در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴، عنوان کرد: در نشست‌های برگزار شده ضمن معرفی ظرفیت‌ها و تبادل اطلاعات در زمینه پتانسیل‌های صادراتی استان مقرر شد که روابط اقتصادی و تجاری استان قزوین با استان‌های بوشهر، خوزستان، فارس و گیلان توسعه یابد، همچنین در حوزه صادرات صنایع دستی با استان‌های خراسان رضوی و البرز نیز تفاهم‌نامه‌ای منعقد شد. 

وی گفت: همچنین طی بازدید مدیرکل کارآفرینی شهرداری تهران و دبیر اشتغال قرارگاه امام حسن (ع) از غرفه قزوین، موضوعات سرمایه‌گذاری در شهر‌ها با محوریت اشتغال حاشیه شهر و اشتغال زنان سرپرست خانوار مورد بحث و گفتگو قرار گرفت. 

رحمانی تاکید کرد: بازدید روسای کمیسیون‌های کشاورزی و کسب و کار‌های نوین اتاق بازرگانی قزوین در زمینه توسعه صادرات و توجه ویژه به کسب و کار‌های نوین و انعقاد قرار داد و تفاهم نامه تامین مالی غیر بانکی با صندوق سرمایه گذاری سینا Vc در جهت حمایت از واحد‌های دانش بنیان شوینده از دیگر برنامه‌های جانبی در نمایشگاه بود که طی آن مقرر شد شورای راهبری جهت توسعه صنعت شوینده تا انتهای اردیبهشت ماه تشکیل شود.

معاون اقتصادی استانداری قزوین بیان کرد: در راستای تکمیل حلقه‌های مفقوده زنجیره ارزش استان به ویژه صنعت شیشه و شوینده، تفاهمنامه‌ای هم فیمابین استانداری قزوین و استانداری فارس توسط معاونین هماهنگی امور اقتصادی امضا شد.

رحمانی افزود: براساس مفاد این تفاهمامه مقرر گردید اقدامات مشترکی در خصوص صنایع اولویت دار استان‌ها (شیشه، شوینده، زیتون و انگور) با هدف توسعه زنجیره‌های ارزش راهبردی انجام گیرد.

این مسئول گفت: در همین خصوص با توجه به این که استان قزوین قطب تولید شوینده و شیشه کشور و از طرف دیگر استان فارس یکی از بزرگترین تامین کنندگان کربنات سدیم کشور می‌باشند، برنامه‌های عملیاتی همچون نقش پذیری هراستان در طول زنجیره، ارتقا دانش فنی، انتقال تکنولوژی، سرمایه گذاری مشترک در خصوص استخراج منابع معدنی، بهبود خلوص مواد معدنی در راستای تولیدات با کیفیت صادراتی، مدلسازی در خصوص مردمی سازی معادن و توسعه بازار ذیل این تفاهم نامه پیگیری خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • ◄ ناچار به خروج کامل از صنعت حمل و نقل ریلی خواهیم بود
  • رویه‌های بندری در هرمزگان اصلاح می‌شود
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی مارون در نمایشگاه تخصصی ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • ارائه ۲۰۰ مقاله در کنفرانس بین المللی برق به میزبانی زنجان
  • امضای تفاهم نامه توسعه رسته کفش دانسفهان
  • برگزاری سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نساجی یزد
  • حضور بیش از ۱۲۰ شرکت معتبر در نمایشگاه نساجی یزد
  • برپایی نمایشگاه نساجی و پوشاک در یزد
  • با رزرو تور کیش، این نمایشگاه‌های جذاب جزیره را در 1403 از دست ندهید
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است